fredag den 9. september 2011

Mit kreative hjørne

Fordi vi har en ret stor stue, så har både min kæreste og jeg hvert vores arbejdshjørne. Det er ment til studie, men jeg synes nu også godt det kan bruges til så meget andet, så jeg har samlet alle mine kreative ting omkring det, og bruger det til hvad som helst.

8 kommentarer:

  1. Hvor er det bare en fed stil du kører med! :) Hvor har du fået fat i det flotte skab og de flotte tapet/gaveindpaknings opbevarer? :) Altså dem der hænger på væggen i gul og pink?

    SvarSlet
  2. Hej,

    Skabet er et loppefund fra et par år tilbage - jeg fandt det via guloggratis, og kørte langt for at få det, men jeg elsker det. En dag kan det være det skal bruges i et køkken.
    Metal skråkasserne er købt via mail hos Lena(københavn) som er døv, så hvis du skal have fat i hende skal det var via mail. lena@lorentzen.tv og de kostede vist 149.

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...