fredag den 21. oktober 2011

Et helt utroligt kup

Igår var jeg med manden min på vej til kolonihaven, og vi havde lånt en bil fordi vi skulle bruge en trailer. På vejen dertil kommer vi forbi en malerforretning med masser af udsalgsskilte. Jeg mangler altid farverig maling til møbelprojekter, så vi svingede ind forbi for at se om der var gode sager imellem.
Der var skam masser af billig træmaling i fine farver, og jeg købte orange, koboltblå, turkis og lilla for kun 90 kr. Men! Det var slet ikke det bedste af det hele. For butikken havde ophørsudsalg og jeg var fræk nok til at spørge om jeg måtte købe en tapetprøvebog. Og det måtte jeg godt. På hylden med bøger gemte sig en Pip tapetprøvebog - og jeg måtte slippe hele 60 kr for den.





Og her et kig på de super friske farver til kommende projekter.

15 kommentarer:

  1. Du må være snydt ud af et lykkehjul!!!
    Sikke et kup!
    Go fornølelse - og go weekend!

    SvarSlet
  2. Sikke et skønt kup - den tapetprøvebog har uanede muligheder for en kreativ sjæl......er lidt misundelig!! :-) Har du planer med bogen eller er den "bare" go at ha`?

    SvarSlet
  3. Ja der er virkelig mange muligheder for bogen er kæmpestor. Indtil videre er den mest til inspiration, men jeg har endnu ikke en af de populære sættekasser og så kan jeg måske også finde et par æsker der skal beklædes med det eventyrlige tapet :)

    SvarSlet
  4. Den turkise farve ser lækker ud :)

    SvarSlet
  5. Heldige kartoffel... sådan at finde en PIP Studio tapetbog - og så til ren foræringspris. :-)

    *SMIL*

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...