torsdag den 15. december 2011

Byt til nyt (gammelt)

For nogle måneder siden faldt jeg over en Krenit skål (sammen med en masse andre ting), men vi er aldrig rigtig blevet venner og den ellers så flotte skål har bare stået tilovers i min reol.

Men nu har jeg den ikke længere, for i den lokale antikforretningen byttede jeg den til en fantastisk tivoli dåse som jeg havde forelsket mig i, samt en sort peber Kronjyden krydderikrukke.

Er det bare mig, eller er det en super byttehandel????





13 kommentarer:

  1. Så længe du er tilfreds og glad over byttehandlen, så er det jo et godt byt :)

    Skal man se sådan rent økonomisk på det, så tror jeg måske nok du havde fået mere for skålen, ved et salg. Men det er lidt svært at vurdere størrelsen udfra billedet, så det er jo svært at sige!

    SvarSlet
  2. Krenit skålen var lillebitte i størrelsen og ikke særlig pæn nede i bunden. Jeg kan bare godt li' tanke om at skille sig af med de ting man ikke er glad for og så få noget man værdsætter.

    Og tivolidåsen er bare for skøn :)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...