onsdag den 22. februar 2012

Alle gode gaver....

..... de kommer fra mit yndlingsblad, Boligliv. Modsat Boligmagasinet, så synes jeg Boligliv er mere jordnært og hverdagsaktuelt. Der er skønne diy's og der er forholdsvis billige indretningsmuligheder. Og så er kombinationen af opskrifter, gør-det-selv, tendenser og nyheder bare rigtig fedt. Og så er de sku heller ikke så bange for at bruge farver, dem der inde ved Boligliv.
Og jeg kan da godt se at det virker som en fuldfed reklame for bladet, og det er det også, men jeg har dælme selv fundet på det. For forleden modtog jeg min abonnementsgave, og det var 3 skønne Casalinga skåle, og jeg vil gerne give andre idéen til at få fat i nogle über skønne (og nærmest gratis) skåle.

Se hvor de pynter.




14 kommentarer:

  1. Åh de skåle er så fine, jeg har virkelig skullet hanke op i mig selv for ikke at købe et abonnement, for det er sparetider her i huset :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kender det kun alt for godt, Lisbeth. Mit købestop har jeg også strategisk lagt efter at jeg havde bestilt abonnement. For så tæller det jo ikke med :)

      Slet
  2. Skønne skåle...
    Melder mig som fast læser af din fine blog....

    God weeekend til dig og dine

    Kh Rikke

    SvarSlet
  3. Hej Kathrine.

    Jeg forstår fuldt ud din betagelse af dine smukke skåle. Det er lige før, at du har solgt abbonoments-aftalen til mig. ;)

    Iøvrigt, vil jeg gerne sige dig tak for den fine handel. Elsker den fine saltkrukke og laver et indlæg på bloggen snarest. :)

    God weekend..

    SvarSlet
  4. Så fine skålene er! Vendter spændt på at modtage mine :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...