torsdag den 23. februar 2012

At være systematiker

Jeg er typen der laver lister over hvad som helst. Kunne aldrig finde på at have rengøringsdag uden at skrive alle opgaverne op på udførlige lister, så de én for én kan vinges af. Laver også gerne lister til andre (min kæreste er ikke fan) og jeg forsøger altid at have mine lister liggende i ordnede bunker. Ja ja, det tangerer lidt OCD, men hva' faaaen. Det skader vel ikke at have lidt ordenssans. 
Seneste skud på stammen over smarte lister, er listen over al indhold i vores minifryser. Det er nemlig sådan at husholdningsbudgettet aldrig holder, så nu forsøger jeg mig med at få tømt fryseren for alskens rester og lækkerier. Den absurd lille fryser viste sig at indeholde enorme mængder kød (jeg spiser ikke kød, og min kæreste spiser kun kød), så først og fremmest skal alt dette udryddes over de næste par uger. 

Så nu må jeg igennem de farverige opskriftsbøger og se om andebryst, fiskefond og frosne ribs kan kombineres på en eller anden måde.




15 kommentarer:

  1. Jeg elsker selv også at lave lister :) Der findes intet bedre.

    SvarSlet
  2. Hvor gad jeg godt at jeg var mere organiseret.

    SvarSlet
  3. Virkelig god idé. Det kan ofte være svært at huske (og gennemskue), hvad man egentlig alt gemmer derinde og efter jeg har fået nye (og dyrere, men nødvendige) kostvaner, bliver vi vist også nødt til at spare, hvor vi kan:)

    SvarSlet
  4. åh overlever nærmest på lister engang i mellem :-)

    SvarSlet
  5. Yes, lister skal der til! Har aldrig overvejet en fryserliste, men det er jo en ganske god idé, så det tror jeg skal prøves af her hos os :o)

    SvarSlet
  6. Kender kun alt for godt til det der med at lave lister. Tror det er en sygdom mange af os kvinder har. Jeg har også en liste over indholdet i vores lille fryser, men mest fordi den er så uoverskuelig at man ingenting kan finde i den, og så er det jo altid godt at vide hvad der gemmer sig i den.

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...