søndag den 5. februar 2012

Bøtte-æske-dåse-krukkemonsteret

Det kalder min kæreste mig, fordi jeg ofte skaffer os nye og mere eller mindre overflødige opbevaringsenheder, simpelthen bare fordi. Fordi de er smukke, eller anderledes, eller fordi jeg har set andre blogge om tapeserede æsker, som jeg selvfølgelig også må afprøve.

Men nu begynder han at kunne se en lillebitte fordel ved alle bøtterne. Der er nemlig (stortset) aldrig rod  på mit kreabord. Og det er jo en fryd for øjet, når det står i et hjørne af stuen.

Sidste tilføjelse er disse små kantede krukker fra Søstrene Grene, der har fået en omgang hyldepapir fra Tiger, prikker fra Etsy, masking tape og en omgang dymo strimmel, og så pynter de OG er praktiske på hylden over mit kreabord. Arhmen, det var da mega nødvendigt med de to, det kan I da godt se, ikke.


12 kommentarer:

  1. Det er ALTID nødvendigt med ekstra dåser, bøtter og æsker!

    Hilsen den dåse-afhængige :-)

    SvarSlet
  2. Super fine... Må vist igang med mine egne krukker MEGET snart

    SvarSlet
  3. Jeg elsker dine kreative mere eller mindre overflødige opbevaringsenheder! :)

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...