lørdag den 11. februar 2012

Fredagsfund

Fredag eftermiddag gik med genbrugsbesøg sammen med en anden blogger, og det var en rimelig sløj omgang. Aalborg midtby har ikke så mange genbrug'er, kun en 5 stykker, og jeg synes ikke de er helt kanon, men to steder var vi heldige.

Kathrine fandt en minibrødkasse som skal forvandles med hjælp fra maling og tapet, og jeg fandt en Erik Kold bøtte med gult låg, som skal bruges i kreaskabet, og en ret retro fonduegryde. Ikke fordi jeg synes fondue er ret fedt, men fordi min kæreste synes det, og hans industri look fonduegryde har hjemsøgt vores køkkenskabe alt alt for længe. Nu har han en pimpet version i stedet for. Og han tilgiver mig nok for blomsterne en eller anden dag. 5 kr for bøtten og 35 kr for fonduegryden.



15 kommentarer:

  1. wauw nogle lækre sager! Og en lækker blog du har.jeg glæder mig til at følge dig!
    Kh Viola

    SvarSlet
  2. For fed en fondue gryde - er meget meget misundelig - har selv netop været på loppetur i dag, som dig var det en sløj tur, men fandt da en masse helt nyt fløjl i den lokale folkekirkens nødhjælp, til næsten ingen penge - så nu er der både til bukser til ungerne og nogle flere af mine ugler ;)

    Kh Karina

    SvarSlet
  3. Hej Katrine. Kan se du er nordjyde - vil lige anbefale genbrugsbutikken i Vadum, nord for Aalborg. Ofte mange fine fund. Bus nr. 2 kører lige til døren (den der kører mod Nørhalne/Aabybro)Butikken har åben om eftermiddagen og lørdag formiddag. :)-mette

    SvarSlet
  4. Hej Mette,

    Tak for tippet - ved du mon hvad butikken hedder??

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...