onsdag den 1. februar 2012

Retrostof i verdensklasse

Hvis jeg selv skal sige det, så har jeg fundet retro stof i en klasse for sig. Ovre hos Retrorejen så jeg forleden en barneseng spottet i genbrug i Vejle, som bare talte direkte til mit retrohjerte. Sengen i sig selv var rigtig fin, men det stof der var brugt til kanterne var bare for fint. Bloggeren (som jeg ikke engang har fået navnet på) tilbød endda at hente sengen for mig, og det var bare så fint af hende. Nu står den hos mine forældre i Middelfart, og jeg har været på besøg og inspicere. Desværre var stoffet meget meget beskidt, så jeg har opsprættet siderne på sengen, og vasket stoffet. Nu skal det gemmes til en særlig lejlighed, og der er masser af det.








13 kommentarer:

  1. Det var et godt køb, du der gjorde dig!

    SvarSlet
  2. Ih, det er så godt du fik den! Din kæreste og jeg var jo også lige ved at løbe hinanden over i genbrugsbutikken, men jeg er super glad for at sådan en skøn seng kan gøre glæde et sted, når den ikke kunne her. Jeg er også helt enig med dig i, at stoffet bare er så fint!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var bare super - det var iøvrigt min lillebror som var sendt til Vejle efter sengen. Jeg bor nemlig i Aalborg, så den står hos mine forældre indtil videre. Stoffet er rigtig godt, så jeg skal nok finde på noget fint med det.

      Slet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...