torsdag den 22. marts 2012

Batik?

Sidder med det nye nummer af Boligliv og tænker om de er blevet skøre inde på redaktionen. Jeg ved ikke hvad der er med det batik, men jeg tror ikke det bliver et hit her hos mig. Der går lidt for meget "Det Store Flip" i den, og det er jeg ikke fan af.

Jeg har altid syntes at batik-tryk ser sådan lidt udvasket og ærgeligt ud og artiklen har ikke ændret mit syn på sagen, men hey, hvis nogen tror de kan omvende mig, så link gerne til steder hvor batik er hot.

Personligt er jeg ikke overbevist endnu.




11 kommentarer:

  1. Sådan havde jeg det også, da jeg så artiklen.
    Tænkte åh nej ikke igen.
    Men heldigvis er vi ikke tvunget til det. Det er ikke alt fra 70'erne vi behøver at genopdage.
    god dag til dig

    SvarSlet
  2. Hi hi præcis mine tanker. Er virkelig heller ikke min kop te.

    SvarSlet
  3. Jeg er helt med dig der. Er slet ikke klar til batik igen. For mig var det dog de tidlige 90'ere der var batik-hot. Husker tydeligt hvordan vi batikfarvede t-shirts og jeans på fritidshjemmet. Usch!

    SvarSlet
  4. Jeg tænkte præcis det samme - det er altså en ærgerlig trend ;(
    Jeg er slet slet ikke overbevist og bliver det vist heller ikke....

    SvarSlet
  5. Jeg kan SLEEET ikke snuppe de der batikcirkler, men jeg kan huske fra min folkeskoletid, at jeg har lavet batik i sådan lidt mere tilfældige mønstre (IKKE cirkler!), og det kunne faktisk se ret fedt ud, når man toppede det af med at bruge en 2-3 forskellige farver... men nøj hvor ville jeg ikke orke at give mig i kast med det nu!

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...