tirsdag den 20. marts 2012

Det kribler i kreafingrene

I kolonihaven er der tusind ting der skal ordnes, men mange af tingene er store projekter der ikke sådan lige kan fikses på en eftermiddag, så jeg glæder mig bare til at der begynder at være klar til at jeg kan indrette kolonihavehuset så det bliver mere lyst og indbydende. Jeg har kælderen fuld af glade farver som skal derud til foråret, og det bliver rigtig godt at få malet væggene og loftet hvidt.
Desuden har jeg tænkt mig at skifte de sørgelige overskabe ud med et køkkenskab jeg har fundet i et garagesalg. Det skal ikke males udvendigt, men indvendigt skal bagbeklædningen males og der skal rød/hvidternet hyldepapir på hylderne.

Den dag i august hvor vi overtog kolonihaven, havde jeg en pensel og en liter turkis maling med under armen, og malede straks den tallerkenrække der var derude. Så følte jeg med det samme at jeg hørte mere til i det nye fremmede hus.

Kom nu forår.



8 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...