torsdag den 1. marts 2012

På 14 dage kan man...

..... se alle afsnit af De Unge Mødre. Som i alle sammen. ALLE. Og det har været et dejligt gensyn. De første sæsoner så jeg for mange år siden da de kørte i tv, men jeg bilder mig selv ind at det er studierelevant at se dem alle sammen. Jeg vil jo læse sociologi til sommer, så det er jo klart at jeg skal læse lidt op på mit selvudnævnte pensum. Klart. Det har jeg nu gjort. 132 timer tog det, så nu har jeg også set rigeligt computer-tv for denne måned.

Jeg har faktisk lidt ondt af pigerne. Ikke fordi det er synd for dem at de er unge mødre, men fordi det ikke er deres skyld at alting altid går galt for dem. De bliver hele tiden udsat for fristende valg, og de har tilsyneladende ikke overskud til at tænke konsekvenserne igennem. Og så har de nogle røvdårlige kærester, så derfor har de tit ikke en chance på at passe på dem selv. Det er i hvert fald min mening. Og så synes jeg i øvrigt at Camilla Framnes er for cool.


9 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...