torsdag den 10. maj 2012

Blå regnvejrsdag

Min dag er blå. Det regner og det roder i mit hoved. Jeg har brugt dagen igår på at rydde op i de fysiske rammer, men efter en urolig nat, har det tydeligvis ikke hjulpet. Hvad kan der så gøres? Jeg ved godt hvad jeg burde, men ting og sager fungerer bare ikke altid i virkeligheden, kun i teorien. Og det er netop den teoretiske del af min tilværelse, der gør livet surt for mig for tiden. Matematikkens altafgørende betydning for de næste mange år. Men når det så regner og roder, så tyr jeg til andre midler. Tæppe på sofaen, varmedunk, ansigtsmaske og agurkecreme (til ansigtet også). Og græsk yoghurt med bær og akaciehonning til jeg skammer mig.




11 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Nogle gange fungerer tingene bare slet ikke som man kunne ønske, og nogle gange kan de forhindringer som er i vejen for drømmen virke uoverskuelige at overkomme.

    Jeg håber at en dag med selvpleje gør dig godt og giver energi til at give udfordringerne baghjul :)


    PS. Måtte lige rette lidt i teksten - derfor slettet og nu sendt igen :)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...