mandag den 7. maj 2012

Sengetæppe finale

Forleden, kl. 11.30 sendte farmor mig en sms. Teksten lød: "kl. 11.26 blev dit tæppe færdigt...." Ihhhh, hvor blev jeg glad. Jeg har set frem til at få mit første sengetæppe, og da jeg ikke kan strikke har farmor påtaget sig den store opgave. Ideen var at tæppet skulle være et slags liggende maleri, med efterårs-skovbunden som motiv. Undervejs valgte vi at tilføje nogle pink og rosa farver til tæppet, for at bløde det lidt op. Jeg er overordentlig tilfreds med sengetæppet. Det er faktisk blevet meget bedre end jeg havde forventet. Og jeg synes det går rigtig godt til de orange emalje sengelamper. Jeg synes dog det mangler lidt i siderne før det er lige i øjet. Det tog mig et par dage at tage mig sammen til at ringe til farmor, for at bede om 12 stk firkanter mere til at sy på i bredden. Men hun tog det nu pænt, min søde farmor. Men der er jo heller intet hastværk, for allerede nu ser vores soveværelse meget bedre ud.






24 kommentarer:

  1. Super, super, super flot!!!

    SvarSlet
  2. Wow, hvor er det flot. Og så passer det da helt perfekt til alle de andre ting i soveværelset. Bliver helt misundelig.

    SvarSlet
  3. Det er godt nok flot!.. Bliver helt misundelig ;)

    SvarSlet
  4. Hold da op, sikke et arbejde - og sikke en sød farmor! Vildt flot tæppe!!!

    SvarSlet
  5. :D det ser godt ud og passer perfekt ind i dit soveværelse

    SvarSlet
  6. Virkelig flot. Du er heldig med den farmor :-) Det er ikke kun sengetæppet, som jeg er misundelig på. Det er selve ideen om rent faktisk at rede sin seng hver dag OG putte et pænt tæppe på. Kommer aldrig til at ske hos mig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kræver også øvelse at lægge tæppet på og få det gjort til en vane, men jeg synes virkelig det gør en forskel. Rummet ser meget mere ordentligt ud nu hvor tæppet ligger på.

      Slet
  7. Hold da helt op et stort arbejde - fantastisk farmor ; )

    SvarSlet
  8. Tak for alle jeres kommentarer. Jeg er også ret glad for hende farmor, som virkelig er ferm med strikkepindene. Jeg giver rosen videre til hende :)

    Katrine

    SvarSlet
  9. Wauw et tæppe. Sej Farmor du har dig

    SvarSlet
  10. Ej men altså! Jeg kan jo huske dengang du startede projektet med farmor. WOW! Det er blevet så fint. Super skønt :)

    SvarSlet
  11. Hvor er det skønt! Får helt lyst til at gå i gang med at lave et til mig selv :-)

    SvarSlet
  12. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...