torsdag den 7. juni 2012

Ericofund

Jeg har fundet en Ericofon, en Cobra drejetelefon, i en støvet lyseblå/mintblå farve, til en meget billig penge. Ærgeligt nok kan den ikke bruges til at ringe ud fra, da telefonnettet nu til dags er digitalt, og det er drejeskive åbenbart ikke. Til gengæld kan man ringe op til telefonen, så I ringer bare!!!!!

Jeg skal lige have fundet det helt rigtige sted til den, måske i gangen, men lyseblå clasher bare lidt med turkis chatol. Måske i stuen i vindueskarmen.....

Anyways, så har jeg længe gerne ville have en, men til en pris på nettet og i antikbiksene omkring 700 kr, så er jeg altså ikke interesseret. Da muligheden viste sig for et supersuper fund, så slog jeg altså til, trods lidt afslag i plastikken i bunden.



13 kommentarer:

  1. Hold da op du er heldig :) håber engng at jeg selv falder over en billigt.

    SvarSlet
  2. Min virker nu fint - det er hvis man har ip-telefoni den ikke virker :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Alice,

      Fedt! Jeg har bare hele tiden fået at vide at det ikke dur længere. Jeg må straks prøve. Sætter ham manden igang med at sætte til at få et nummer. Tak for tip.

      Katrine

      Slet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...