onsdag den 13. juni 2012

Haven blomstrer

Snapshots af de blomster der pt. fylder kolonihavens mange store bede. Jeg kender ikke navnet på de fleste, men pyt, for de pynter alligevel. Forleden var jeg lynhurtigt et smut derude, for at fjerne ukrudt langs hækkene. En månedlig obligatorisk opgave, der udløser bødestraf, hvis ikke det ordnes. Det blev ikke til meget andet derude denne gang.
Når jeg har rystet en feber og en omgang mavekramper af mig, går jeg igang med slutspurten af min eksamensforberedelse. Jeg skal til mundtlig eksamen i næste uge, og det skal bare lykkedes. Derfor ikke meget tid til kreaprojekter eller blogging. Jeg kigger dog stadig lidt med rundt omkring, når jeg har tid til at stjæle mig en pause. Nu er det tid til en morgenlur, efter en lidt træls nat.


12 kommentarer:

  1. held og lykke med eksamen :)
    skal se om jeg kan navnene:

    fra venstre mod højre, start øverst:

    storkenæb - akeleje - bonderose
    clematis - måske en akeleje ? - rododendron
    valmue - storkenæb - lupin

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for minilektionen :)

      Jeg vil så gerne lære mere om blomsterne i min lille nye have

      Slet
  2. Det er da nogen fine skønne blomster. held og lykke med eksamen og håber feberen er væk igen

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...