onsdag den 27. juni 2012

Make over færdig

For efterhånden længe siden gik jeg igang med at, male det store karlekammerskab i vores stue. Nu er der sat porcelænsgreb på og der er sæt magneter på lågerne, så skabet er fuldt funktionsdygtigt. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og skabet synes mindre i stuen, hvor der er meget hvid væg og hvide døre. Ovre ved Sadolin kalder de farven for "dueblå"   




14 kommentarer:

  1. Hvor er det blevet fint. Jeg har også fornyligt malet et skab i stuen, og det synes også mindre end da det var hvidt:-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare flot...:D er helt vild med gamle skabe. Har selv et, som i den grad trænger til en kærlig hånd....tror det bliver lige om snart jeg kaster mig over det...tak for alle dine herlige ideer og billeder.

    SvarSlet
  3. Hvor er resultatet blevet godt! Er helt vind med det.

    SvarSlet
  4. Det ser bare rigtig godt ud, især detaljen med vattæppet forneden ser fint ud :)

    SvarSlet
  5. hold da op det er blevet fint

    SvarSlet
  6. Hvor er det blevet super flot. Jeg er da vil med den dueblå farve, så meget at jeg bliver nødt til at have fat i den.

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...