onsdag den 6. juni 2012

Retro fødselsdagstema

Tirsdag, hvor mine forældre var på besøg, og mine svigerforældre kom til brunch, fik jeg mine fødselsdagsgaver, selvom jeg først har fødselsdag på fredag. De bor hhv. i midtjylland og vestfyn, så de render os ikke på dørene så tit, derfor ok med tidlige fødselsdagsgaver.

Et generelt tema for mine gaver, må siges at være retro køkkensager. Ret imponerende at både unge og gamle har været i genbrugskasserne for at finde ting til mig.

Kamma Svensson bakken spottede jeg for nogle måneder siden på min farmors kreabord. Haps, den fik jeg lige bemærket at jeg var vild med, og den fik jeg så i fødselsdagsgave sammen med et tilskud til andet godtværk.

Gepo5000 vægten og Sonja skålen fik jeg af mine svigerforældre. Svigermor meldte sig i øvrigt også som giver af den blå Lotus skål jeg fandt her. Gepo'en er bare så fed i den skrappe gule farve, så den skal meget snart hænges op i køkkenet.

Eva brødskæreren fik jeg af mine forældre, sammen med en pink Yvonne hat og en sovesofa til kolonihaven. Eva'en er virkelig i flot stand, og den skal i brug på lørdag.

Plastbøjlerne, hele 11 styk, har mine to søskende fundet til mig rundt omkring på markeder og genbrugsbutikker. Jeg er superglad for dem, og med disse har jeg nu skabet fuldt af retrobøjler og ingen træbøjler. De to lyseblå bøjler fandt min mor i genbrug til 2 kr. for 2 stk.!!!! Og den sart lyserøde (nr. to fra neden) har min tipoldefar lavet for mange mange mange år siden. Den fandt min farmor frem af gemmerne.

Erik Kold bøtterne har min mormor fundet til mig, og dem fik jeg sammen med et tilskud til et gasblus til kolonihaven. De er umulige at opdrive, så jeg kommer med en efterlysning en af dagene.

Alt sammen helt igennem super gaver!











12 kommentarer:

  1. Du er da bare SÅ heldig! Nøj nogle lækre ting.....får helt lyst til at gå på skattejagt i de lokale genbrugsbutikker, men må jo nok hellere liiiige passe mit arbejde:-)

    SvarSlet
  2. Lækre gaver! Hvor er det fedt når ens nærmeste kender en så godt at alle gaver bare rammer plet :) Sidste jeg var i Herning spottede jeg et dobbelt gasblus i en genbrug. Skal dertil igen i weekenden - hvis jeg får tid kan jeg evt. slå vejen forbi og tjekke om det stadig er der?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tina,

      Det ville være fuldstændig dejligt hvis du ville kigge efter det. Hvis du gør, og du finder det, så ring eller sms til mig, så ser vi om det dur. 60118779

      Katrine

      Slet
  3. Ej hvor er det bare nogle lækre ting du har fået! Eeelsker simpelthen sådan nogle gamle ting - de har så meget sjæl. :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...