søndag den 15. juli 2012

Feriebilleder Rom 2012 (billedspam)

Det har taget længere tid at "lande" efter ferie end jeg havde regnet med. Ugen efter ferien er gået med arbejde og kufferttømning, og der er ikke blevet tid til noget som helst kreativt eller indkøb af nogen slags.
Vores byferie i Rom bød på mange oplevelser. Vi var självklart rundt ved alle de obligatoriske attraktioner, Trevifontænen, Colosseum, Forum Romanum, Piazza del Popolo, Piazza Venezia, Den Spanske Trappe osv. Det er virkelig utroligt hvor overdådigt byen i sin tid blev bygget. Det sås også tydeligt når vi var rundt ved de store kendte domkirker. Vi boede lige ved siden af Santa Maria Maggiore, og der var gudstjeneste hver eneste time, hvor både nonner og hver-en-mand valfartede til den kæmpe kirke for at bede. Lidt underligt at se de neutrale og spartanske nonner i så smukke og eksklusive omgivelser.

Vi har været i Vatikanet og se på smukke loftsmalerier, sammen med 1,5 mio andre turister, kørt i åben dobbeltdækkerbus, været til italiensk globryllup og efterfølgende fotosession, spist risotto og pasta i lange baner, drukket litervis af vin og spist masser af italiensk is. En aktiv ferie i varmen - måske næste ferie skal gå til Indien?














17 kommentarer:

  1. Åh ja... Rom!
    Var der i påsken.... http://snullemor.blogspot.dk/2012/04/rom-i-sma-bidder.html
    : )

    SvarSlet
  2. Det ser ud til at have været en helt fantastisk ferie. Dejligt.

    SvarSlet
  3. Må jeg spørge om hvem i rejste med eller hvad? jeg har overvejet en tur til Rom :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi havde bestilt flybilletter gennem Travellink og booket bed & breakfast på hotels.com. Lidt research på nettet for at finde en god placering for hotellet, og så var det faktisk så nemt hele vejen.

      Slet
  4. Vi har et stykke tid talt om forlænget weekend i Rom...jeg vil gerne en hel uge....lysten er da blot blevet større nu. Indien lyder også spændende på et senere tidspunkt, men da taler man nok minimum 14 dage!?! :D

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...