tirsdag den 17. juli 2012

Tirsdagsfund

Tiden flyver afsted og jeg får ikke lavet dagens gode gerning. Alligevel fik jeg slæbt mig hen i den lokale genbrug, og det resulterede i 2 fine bøjler, af den slags jeg i forvejen har så mange af. Men jeg synes nu alligevel at de er for fine til at lade ligge, så jeg snupper dem nu altid med hjem. Der var faktisk også noget ret fint blomstret stof derhenne, men jeg lod det nu ligge. I mellemtiden har jeg dog fortrudt, for stoffet kunne være ret fint til nogle halve-gardiner i kolonihavehuset eller som puder til sofaen derude. Jeg må hen og kigge om det stadig er der. Afsted med mig.....


15 kommentarer:

  1. Man kan da ikke få nok af de bøjler!? :o)
    Synes nu teksten "kom snart igen" er lidt anderledes end dem man plejer at møde.

    Og fyha! Blomstret stof lader man ikke ligge :P Håber for dig, at det er der endnu.

    Var forresten inde i genbrugsbutikken i nabobyen igår. Netop for at høre om bøjler. "Nej sådan nogle, dem kører vi skam på lodsepladsen!". Og ville de begynde at samle dem sammen?? Nix!

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh nej, det er bare too-much-information fra genbrugsdamen. Så føles jagten efter bøjler da bare helt umulig ovre ved dig :)

      Slet
  2. Ih hvor er du heldig med de bøjler - jeg spørger efter dem hver gang jeg er i en gebrugsbutik, men de har aldrig nogle. Den ene har dog træbøjler med strikket "betræk", men jeg vil hellere have de andre - hvad giver du for dem?
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Christina,

      Dem med stof er nu også meget fine. Jeg har et par stykker af dem i kolonihaven. For dem bed plast giver jeg mellem 5 kr og 15 kr, og i særlige tilfælde har jeg givet 25 kr for dem der er særligt fine.

      Slet
  3. Flotte fund - kan også godt lige teksten på den gule:-)

    Krydser fingre for at dit stoffund stadig er der når du vender tilbage.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marianne - tak for det - jeg er også ret vild med den gule. En høflig bøjle er nu ikke så dumt. Kryds lige fingrene en ekstra gang :)

      Slet
  4. Ahhhh længe leve overspringshandlinger :-))

    SvarSlet
  5. iihhh hvor er du altså heldig med alle de bøjler! Jeg har ønsket mig nogen i en evighed, men jeg er aldrig faldet over nogen! Når nu du er ved at nå dit mål, så må du gerne sende dem du finder i min retning :)

    kh mimi

    www.mimiego.blogspot.com

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...