søndag den 23. september 2012

Vinterhi



Måske er det årstiden, måske er det studiet eller måske er det bare en nødvendighed. Jeg er løbet ind i en mur af manglende lyst til at dele ud. Tiden til at lave kreative indslag i min hverdag, er blevet erstattet af selvvalgt fokus på studie, og de mange forpligtelser der automatisk hører med. Samtidig vil jeg utrolig gerne have tid til at gå på loppejagt, lave make-overs af vores ting, løbe ture, danse hele natten og være i nuet. Bloggen er begyndt at føles som en sur pligt, der skal vedligeholdes af de forkerte årsager. Som sagt, måske er det årstiden og udsigten til en lang vinter uden hyggelige indslag fra kolonihaven. Jeg har lyst til at hive stikket ud for en tid, så bloggen her går i vinterhi, og vender muligvis tilbage på et senere tidspunkt, når kreativiteten og tiden passer bedre. Tak fordi I har fulgt med og kommenteret og spurgt og rådet gennem det sidste års tid. Jeg vil fortsat følge med i de mange blogs jeg fast læser i blogland, for jeg kan ikke undvære inspirationen, trods jeg ikke har tid til selv at være aktiv.

Mange hilsner fra
Katrine

17 kommentarer:

  1. Hyg dig i dit hi, og kom tilbage med fornyet energi (det rimer endda) ;)

    SvarSlet
  2. Studiet er vigtigt, helt klart skal det være første prioritet.
    Så ha' en skøn vinter med fordybelse i højsædet ;)

    SvarSlet
  3. Ha en skøn vinter, jeg har også mistet lidt af lysten til at blogge, jeg tror personligt, at det er fordi det er mørkt og koldt og jeg har tusin andre ting at give mig til lige nu, men jeg kigger jævnligt med hos mine med bloggere ;) jeg håber du vender tilbage og tilbage med fornyet energi og lysten til at blogge kram til dig

    SvarSlet
  4. Jeg tror at det er helt naturligt at vi går lidt i hi om vinteren. Håber alligevel at du får nogle gode vintertimer.
    Jeg har været rundt på din skønne blog og kigge. Kan se at du har nogle flotte ting fra Cathrineholm. Måske jeg så kan glæde dig med at jeg lige har startet en give away med en ting netop fra Cathrineholm. Håber det har din interesse.
    God dag til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlet
  5. Håber bare for dig at det ikke bliver alt for deprimeret, men at du også kan se skønheden i vinterens kommen. Selvom det kan være mørkt og koldt.
    Dejligt at du vil deltage i min give away. Det glæder mig meget.
    Klem Lonni

    SvarSlet
  6. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...