mandag den 7. november 2011

Skønne fund

Jeg har gjort mig nogle ret lækre dåse-fund, da jeg var på weekend i det fynske hos mine forældre. Mor, mormor og jeg tog lørdag på genbrugstur. De bedste fund fandt vi dog ved et tilfælde. Vi kørte rundt ude på landet, kom til en rundkørsel hvor der stod et hjemmelavet skilt med teksten "antik, retro og lopper". Den bedste slags skilt, hvis du spørger mig. Der fandt jeg de to Ira dåser, som jeg i forvejen har 3 bittesmå af, som er til krydderi. Desuden var gården, hvor skiltet hørte til, propfuldt af retrostof og vattæpper til bare 100 kr for et dynebetræk og 175 for vattæppe. Det har jeg nu ønsket mig i julegave.

Ira dåserne af Anita Wangel kostede kun 70 kr for de to og Ira dåsen af Ethel von Horn kostede  omkring 20 kr (den er fra weekenden i Lønstrup)
Mælkekanden skal bo i kolonihaven.


18 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine sager - er selv helt vildt med retro dåser. Vil du røbe det fantastiske sted du fandt sagerne?

    SvarSlet
  2. Tak, jeg er også meget tilfreds med denne fangst :)

    Tingene er fundet i genbrug omkring Ejby/fyn og i en gårdbutik i Gelsted.
    Mine forældre er derfra, så det er første gang jeg har været der.

    SvarSlet
  3. Fine dåser - perfekte til julens småkager :-)

    SvarSlet
  4. Dejlige fund!
    Det er nu altid godt med lidt genbrug :-)

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...