søndag den 12. februar 2012

Cirkus og cellofan

Det obligatoriske ugentlige besøg i Søstrene Grene resulterede forleden i nogle ret skønne cirkus klistermærker til 5-6 kr og en pakke af de store cellofanposer. Jeg ved ikke lige helt hvad jeg skal bruge de poser til, men jeg har på fornemmelsen at de hurtigt ville forsvinde fra butikkerne, og der er jo ingen grund til at udfordre skæbnen hvis jeg en dag stod og skulle mangle cellofanposer helt vildt. (ja ja, det er nærmest en afhængighed, I know)



10 kommentarer:

  1. Nej hvor er de fine de klistermærker, dem må jeg se om jeg kan få fingrene i også.Cellofanposer køber jeg hos : www.jakodan.dk Jeg men kender også godt det der med at jeg får nok brug for det, må hellere købe for tænk nu hvis ;O)

    SvarSlet
  2. Hvor er de fine de klistermærker :-) SG har alt for mange fristelser altså :-)

    SvarSlet
  3. Arhmen for pokker! ;-) Så må jeg jo forbi Søstrene endnu en gang. Har lige været der, men uden at se hverken cellofan (som jeg bestemt også ville købe af) eller klistermærker.
    Kh Louise

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...