torsdag den 2. februar 2012

Da jeg updatede mine forældres køkken....

For et par måneder siden var jeg i sommerhus med mine forældre, og min mor snakkede om at hun trængte til at der skete noget i køkkenet (altså indretningen, ikke madlavningen). Jeg brugte lidt tid til at tænke over hvad der kunne gøres, for de har et virkelig stort landkøkken, jeg gætter på 25m2 eller mere.

Vi fandt frem til at farvetemaet skulle være lysegrøn og lyseblå, da det passer til basisfarverne i køkkenet, som er sort og hvid.

Jeg gik på jagt efter accessories der kunne peppe køkkenet lidt op, og fandt en masse i Søstrene Grene og Plint.

På den ene endevæg hænger en kæmpe opslagstavle, der i 15 år har haft et kobolt blåt klæde på. Det blev skiftet til mat sort, og en meget tynd mdf-plade blev malet med tavlelak og hængt på tavlen. De orange bogstaver er fra Design Letters.


Under tavlen blev der hængt en sort hylde op, da køkkenet også bruges som gennemgangsrum, så post, nøgler og diverse har en plads.


Den klassiske Ikea skammel blev malet med en lysegrøn maling, så den passer til de nyindkøbte lamper.


To styks mini værkstedslamper indkøbt til at hænge hen over køkkenbordet, igen i meget fancy lysegrøn farve.


Det gamle indbyggede køleskabs-skab har længe stået "råt", da mine forældre for nogle år siden købt gulvkøleskab i stedet for. Vi beklædte siderne og væggen bag skabet med retrotapet, og malede hylderne hvide. De blåprikkede dåser er min mors første genbrugsfund, som hun købte under vores sommerhustur.


Tapet close-up


Krukke med låg fra Søstrene Grene, der indeholder kridt til tavlen.


Kakler fra genbrug udgør bordskånere ved siden af komfuret, hvor der før stod en gammel (grim) stålrist.

Eneste element jeg ikke fik gennemtrumfet var udskiftning af alle greb i køkkenet. Der er 26, så det ville koste en mindre formue, så det må jeg liste en på et senere tidspunkt.

12 kommentarer:

  1. Hvor er det blevet godt. Elsker de fine farver og tavlen med hylde under til alt det løse, man har brug for at have lige ved hånden:)
    Mon ikke dine forældre er blevet rigtig glade for det også?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Malene,

      De blev rigtig glade. Min mor var med til at lave det hele, men for min far var det hele en slags overraskelse (udover de hylder han blev sat til at lade)

      Slet
  2. Sikke et lækkert køkken :)

    SvarSlet
  3. Det må Lotte blive glad for :)

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...