tirsdag den 19. juni 2012

Glædens dag

Jeg har været til mundtlig eksamen i rædselsfaget og det gik over al forventning. På forhånd havde jeg meget lave forventninger, og jeg ville have været tilfreds med 00, og så håbet den skriftlige eksamen ville udligne. Men jeg fik 02, og bestod derfor den mundtlige. Nu afventer jeg bare (med potentielt mavesår og skræmt tarm) resultatet af den skriftlige eksamen, som gerne skulle komme på nettet torsdag eller fredag. Min fornemmelse er heldigvis god.
På vej hjem fra eksamen i dag købte jeg 4 nye plastbøjler, som eksamens-hurra-gave. Jeg er helt vild med de fine pang-roser på de to af bøjlerne.




14 kommentarer:

  1. Tillykke, og held og lykke med resten, har heldigvis overstået mine så nu er der dømt sommerferie. sikke fine bøjler, de er også flotte dem med roser, men de andre kan jeg også godt lide....

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med den beståede eksamen.
    Hvilken lettelse det må være for dig.

    Jeg lavede samme stunt med mundtlig engelsk i gymnasiet.
    Nej hvor jeg frygtede den mundtlige eksamen.
    Men det gik, og lettelsen efter den var overstået og bestået var nærmest hele værd.

    Og ja, SÅ lækre bøjler. Forstår ikke hvor du driver dem op.
    Har været i ja, mindst 15 genbrugsbutikker her i Nordsjælland, og alle bruger deres egne slags bøjler og påstår, at de ingen af dem får ind.... Det tror jeg nu ikke helt på! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helene,

      Tak, det er sødt af dig. Jeg håber på at matematik, på gennemsnittet, bliver bestået og at jeg dermed kan komme videre. Nu er det jo faktisk 4 år siden jeg blev student, dette fag er blot et obligatorisk suppleringsfag for at kunne komme ind på mit drømmestudie, sociologi.

      Bøjlerne, dem finder jeg efterhånden ret tit, men det er sjældent jeg finder nogle der er helt så farverige og fine.

      Slet
  3. Tillykke, det må være en lettelse at den er ovre. Så krydser vi bare fingre for resultatet på fredag. SUPER fine bøjler, de kunne snildt passe ind i min samling. Er irriteret over, at der ikke er nogle at finde i min omegn..

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...