mandag den 25. juni 2012

Praktik

Dagen byder på tøjvask i uanseelige mængder. Jeg kigger alt mit tøj igennem for at finde sommertøj til Rom ferien. Men hold op hvor jeg bare synes det er svært med sommertøjs-inspiration, når regnen siler ned i Aalborg. Meget aktuelt fandt jeg et vaskeforklæde i genbrug for nylig. Sådan et man tager på, og som man kan have klemmer i, i forlommen. Skønt motiv, men jeg kommer aldrig aldrig til at bruge det når jeg vasker tøj (som i øvrigt udelukkende er min kærestes job her i butikken) Måske skal det bruges til havearbejde i kolonihaven, men indtil videre er det blevet lagt i stofbunken.

Tilbage til tøjbunkerne. Skal man tage en stor eller lille kuffert med på ferie. Skal den tjekkes ind eller køre som håndbagage, som sparer tid i lufthavnen, skal jeg have rygsæk eller skuldertaske med, og skal den i så fald tjekkes ind. Alle de valg. Og vi skal være afsted i 10 dage, så jeg vil helst være på den sikre side mht. mængder af tøj og praktiske sko til massiv byvandring i Rom.


8 kommentarer:

  1. Aaaaiiiij hvor lækkert. Rigtig god rejse :D

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...