mandag den 22. august 2011

Stoffer

Jeg elsker at finde stoffer. Især de gamle og forvaskede sengetøj som sagtens kan bruges til mange af mine kommende projekter.

Her er lidt som jeg fandt forleden i den lokale genbrug.

9 kommentarer:

  1. Har lige taget en tur rundt på bloggen og hold fast nogen fund du gør dig på kræmmermarkeder og i den lokale genbrug:) Der er mange af tingene jeg ønsker mig så brændende og håber at jeg finder en dag.
    Sig til hvis du kan undvære noget af det med æblerne? Jeg har masser af retrostof i gemmerne, så kontakt mig endelig hvis du har lyst til en byttehandel. Min mail er: Kreakriller@hotmail.com

    SvarSlet
  2. Hej Marlene,

    Jeg elsker at finde stof, men det er dælme sjældent at jeg finder noget godt og fint. Og æblerne er klart blandt mine favoritfund, så dem skal jeg ikke lige af med foreløbigt. Nu skal jeg nemlig lære at sy, så jeg kan få det brugt.
    Jeg kigger også med hos dig, så jeg ved du har mange fine fund. Held og lykke med jagten :)

    Katrine

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...