onsdag den 25. januar 2012

Ikke for noget vel....

....  men er det her ikke bare et syn man gerne vil stå op til??

I dag skal jeg afprøve klorin-bad på de gulnede låg, for det er ikke just kønt. Og bagefter skal mine 20! krukker sættes op på emhættehylden, i nøje udvalgt rækkefølge, det er klart.

Lige nu nyder jeg bare mit unikke fund, der blandt andet tæller en turkis peber, gul vitaminer, lysegrøn laurbær og gulgrøn kanel. Dem er der vist ikke mange af derude.

17 kommentarer:

  1. Hej. Er netop landet på din blog, og er nu fast følger.. I et andet indlæg omtaler du en antik forretning i Løkken. Er det en adresse du vil ud med, det lyder meget spændende..?? Og lækre køb. Kh Janni

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Janni,

      Beklager at jeg ikke fik svaret dig tidligere. Det er hos Ingstrup Antik sm ligger på Hovedgade 1 i Ingstrup. De har åbent d. 1.-3. søndag i måneden. Du kan evt. ringe til Preben på 22319081.

      God fornøjelse
      Kh Katrine

      Slet
  2. Tak, der har jeg aldrig været.
    Glæder mig til at kigge der ud en dag.. :)
    Kh Janni

    SvarSlet
  3. Or ja mand!! Det er i hvert fald et syn jeg gerne vil stå op til.. Er du tosset du har mange!

    SvarSlet
  4. Waauhh.. - de er bestem også på min loppe kigge liste.
    (skriv lige hvordan det går med de gule låg)

    SvarSlet
  5. Nøj hvor bliver man misundelig af det syn - vil også gerne høre mere om de gule låg :) mvh Kristina

    SvarSlet
  6. Hej Katrine
    Det var da et fantastisk kup, du har gjort dig. Jeg kender en, der er enormt misundelig på de sjældne turkisblå. (Storsamler Lotte, du ved)
    Jeg har selv haft den gule vitaminer men byttet den væk til Lotte, og den lysegrønne/mintgrønne laurbær er også i min besiddelse herhjemme.
    Jeg har selv været i gang med det der blegning. Der er en, der lige har skrevet til mig, at man skal passe på, fordi øverste lag af plastikken kan finde på at løsne sig, men det er nu ikke sket med mine.
    Desværre har det ikke været muligt at få de helt gulbrune pæne hvide igen, men de er blevet flere nuancer lysere og nu til at leve med. Det krævede også 1 1/2 døgn i ufortyndet klorin efter de først havde været i et bad med kogende vand og opvasketabs for at tage det 'løse' skidt.
    Satset må være, at man finder nogle billige krukker med pæne låg, så man kan sætte de pæne på yndlingskrukkerne og gemme de andre væk eller sælge dem videre med et mindre tab grundet misfarvningen af låget.
    Og mht. køb af vintage stof, så kan du sagtens bare lægge en bestilling. Så aftaler vi bare mht at mødes, så du sparer portoen.
    Kh Line

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...